یکی دیگر از شعارهای تبلیغاتی بهائیت، تساوی حقوق زن و مرد است. برای اینکه این تساوی از همه جهات دیده شده باشد، تساوی سن بلوغ دختران و پسران را نیز مطرح کرده اند.
به نظر شما، آیا خدای سبحان سن بلوغ را پس از هزاران سال که از آفرینش انسان می گذرد، تغییر داده است؟ مگر خدا هم مانند ما انسانهاست که علمش اکتسابی یا حادث باشد؛ امروز چیزی را بفهمد که دیروز نمی دانسته است؟ این تغییر عقیده هایی که ما انسانها داریم، نشانه نادانی و ناتوانی ماست در حالی که این جهل و سستی در خدای دانا و توانا راه ندارد.
آیا تساوی سن بلوغ در دختران و پسران، امتیازی برای دختران است، یا سلب یک امتیاز؟
چگونه می شود که دختران در طول آفرینش 9 ساله بالغ می شدند، لیکن به دلخواه ما، یکباره این سن، به 15 سالگی تغییر کند. درست است که این سن بر اثر عواملی می تواند چند ماه تغییر کند، نه 6 سال، آن هم یکباره برای همه دختران زیاد شود؛ این تغییر، جز این است که نعوذ بالله خدا نسبت به عواملی جاهل بوده، عالم شده و یکباره تغییر نظر داده است؟ جز این است که نعوذ بالله خدای سبحان عالم و دانای مطلق نیست؟
دختران در 9 سالگی آثار بلوغ را در خود می یابند؛ حال چگونه می شود آثارش بلوغ در 9 سالگی ظاهر گردد، لیکن دختران در 15 سالگی بالغ شوند. البته تساوی سن بلوغ دختران و پسران، خود می توان از جمله تساوی حقوق زن و مرد باشد؛ لیکن برتری دختران را ثابت نمی کند، زیرا برتری هنگامی ثابت می شود که دختران زودتر بالغ شوند.
شاید از خود بپرسید که چرا برتری دختران در زودتر بالغ شدن آنان است؟
در پاسخ می گوییم که: بلوغ زودتر، یعنی عاقل شدن زودتر، اهلیت زودتر. بلوغ نشانه رشد و تکامل است که با تساوی سن بلوغ در دختران و پسران، دختر بجای بالا رفتن، به پایین کشیده می شود، زیرا سن رشد و تکامل دختر تا 15 سالگی به عقب می افتد و تا آن زمان او را بچه و غیر ممیز (یعنی کسی که خوب و بد را تشخیص نمی دهد) می خواند، در حالی که او در 9 سالگی قدرت تشخیص خوب و بد را دارد.
حکم بلوغ در بهائیت، از شگفتیهایی است که در قرن 19 کشف شده است!